Strada Păcurari 123, Iași
+40 722 528 880

Despre Cafea

Drumul  cafelei de pe plantatiile Americii de Sud până la espresso-ul de calitate pe care tocmai îl savurezi acum la Jasoom Cafe  e prea lung şi cu prea multe popasuri importante pentru a fi descris aici. Fiecare pas e absolut obligatoriu pentru ca această călătorie să fie deosebita, aşa cum ne dorim.

Drumul începe de la solul situat la altitudini mari (peste 1000m) unde e cultivată cafeaua de origine, apoi urmeaza: culesul, prăjirea atentă, ambalajul cu supape speciale, măcinarea controlată (cu maximum 3 minute înainte de servire), tipul de espressor şi nu în ultimul rând, omul de la butoane. O cafea de calitate este un dar din cer, însă un barista bun e de neînlocuit. Fiindcă doar el simte combinaţia ideală dintre tipul bobului de cafea, timpul de preparare şi diluţia ideală pentru fiecare ofertă din meniul nostru.

La toate acestea ne-am gândit în detaliu vreme de luni de zile. Şi dorim să te întorci aici pentru că ai recunoscut pasiunea, plăcerea şi bucuria de a-ţi oferi o ceaşcă de cafea aproape de perfecţiune.

Căutarea a luat sfârşit, aşa că poţi sorbi mai departe, în linişte. Îţi stă înainte o altă zi frumoasă.

Daca ai terminat de citit, acum asteptam sa ne spui cat de buna a fost cafeaua.