Energizant 9MM Energy Drink

5.00 lei

Energizantul 9 MM este o băutură carbogazoasă de fructe cu un conținut mare de cafeină (32 mg/100 ml) și taurină.

 • Description
 • Recenzii (0)

Energizantul 9 MM este o băutură carbogazoasă de fructe cu un conținut mare de cafeină (32 mg/100 ml) și taurină.

 • 3 mari componente: zahăr, cafeină și taurină.
 • Gramajul cafeinei în energizant este aproximativ același ca și într-o cană de cafea.
 • Adițional la cele 3 mari componente, energizantul mai conține și alte ingrediente, care îi cresc performanța și sporesc vigilența.
 • Taurina este un aminoacid, care este de asemenea produsă de corpul uman. Are ca rol reglarea circulației sanguine și a acțiunilor musculare. De asemenea, ajută la fluxul glucozei în celule în același timp asigură aprovizionarea unei doze de energie crescând performanța fizică.
 • Vitamina B ajută celulele în procesul de transformare a zahărului în energie. Mai mult, îmbunătățește tonusul muscular.

Componente: *apă *zahăr * acid citric *dioxid de carbon(min. 4g/l) * taurină :

Apa asigură circulația sângelui, reglează presiunea sangvină și ajută la dizolvarea, absorbția și transportul nutrienților; afectează componentele sângelui; reglează bătăile inimii pentru a asigura temperatura corpului.

Taurina este un aminoacid sulfurat care se găsește în mod natural și în corpul uman( aminoacizii sunt componenți ai proteinelor). Corpul uman conține 1g taurină/kg, mare parte din ea găsindu-se în creier și sistemul nervos. Aceasta funcționează ca o rută de energie și detoxifiere. Această substanță reglează nivelul fluidelor din mușchi, transportă mineralele, acționează asupra nivelului de insulină și adrenalină, acționează asupra metabolismului, sistemului digestiv, sistemului imunitar, nivelului colesterolului și asupra producerii spermei și bilei.

Prezența taurinei în corp este necesară pentru o dezvoltare optimă a sistemului nervos.

Dacă nivelul taurinei în corp este mic pot apărea anumite dereglări: deterioararea mușchiului inimii și dezvoltarea nepotrivită a retinei. Taurina alcătuiește 50% din aminoacizii care se găsesc în inimă. Acest lucru creează un efect pozitiv asupra mușchiului inimii și conform unor studii recente, asupra reducerii presiunii sanguine. Mai mult, taurina ajută la reglarea nivelului de calciu din celule. Un nivel normal de taurină în corp poate reduce semnificativ riscul calcificării inimii.

Cafeina: impactul acesteia în corpul uman este unul complex. Aceasta acționează ca un stimulant al sistemului nervos central crescând activitatea inimii și a rinichilor. Consumarea cafeinei înainte de efectuarea anumitor activități fizice ajută la reducerea celulelor grase din organism. Relaxează mușchii bronșici ai plămânilor, ușurează respirația și reduce riscul unui atac de astm.

Vitamine (C, niacin, acid pantotetic, B6, B12, acid folic)

Vitaminele ajută la reducerea problemelor cardiovasculare, atacuri, depresii, probleme ale somnului și atacuri respiratorii. Vitamin B6 are ca rol reglarea proceselor metabolice, care sunt extreme de importante pentru funcționarea sistemului nervos, metabolismul pielii și producerea sângelui. Mai mult, această vitamină ajută la evacuarea excesului de estrogen.

 • culoare ( ammoniac sulfic de caramel, chinolină galbenă)

Avantajele produsului:

 • design inovator
 • urmărește aceeași formă clasică de doză, dar capacul creează un total alt impact vizual
 • în materie de gust și ingredient corespune celor mai înalte așteptări de pe piața internațională

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Energizant 9MM Energy Drink”